1. Koude Start
- Garnaalcocktail..........€ 16/p.pers.
- Rivierkreeftjes met frisse groentjes en avocado € 14/p.pers.
- Gemarineerde zalm met dille, slaatje en dressing..........€ 14/p.pers.
- Vitello Tonato..........€ 14/p.pers.
- Klassiek rundscarpaccio met parmazaan..........€ 14/p.pers.
- Carpaccio van tonijn met sesam en wasabi dressing..........€ 16/p.pers.
2. Soepen
- Tomatensoep met ballekes..........€ 6/p.pers.
- Aspergeroomsoep met garnituur (seizoen)..........€ 6/p.pers.
- Preisoep met croutons..........€ 6/p.pers.
- Groentenbouillon met garnituur..........€ 6/p.pers.
- Champignonroom soep..........€ 6/p.pers.
- Kreeftensoep met garnaaltjes..........€ 10/p.pers.
- Consommé ..........€ 8/p.pers.
3. Warm Onthaal
- Asperges vlaams/ gerookte zalm met mousseline (seizoen) ..........€ 14p.pers.
- Tongscharrolletjes in wittewijnsaus met grijze garnaal, tomatenblokjes en champignons ..........€ 16/p.pers.
- kabeljauw met spinazie en blanke botersaus..........€ 16/p.pers.
- Gamba's met slaatje en dipsaus..........€ 16/p.pers.
- Scampi met een getomateerd roomsausje..........€ 14/p.pers
4. Verfrissende Sorbets
- Fruitsorbets van citroen, aardbeien, passievruchten, meloen,... ..........€ 5/p.pers.
Aangezien wij al onze producten zelf voor u bereiden, maken wij de sorbets die u wenst, van de vruchten of de drank die u verkiest.
5. Hoofdschotel Vis
- Kabeljauw in preiroomsaus..........€ 22/p.pers.
- Zalmfilet dillesaus..........€ 22/p.pers.
- Tongfilet op Normandische wijze..........€ 28/p.pers.
6. Hoofdschotel Vlees
- Gebraad en rosbief met groentegarnituur en vleesjus..........€ 24/p.pers.
- Varkenshaasje met groentjes en stroganoff..........€ 24/p.pers.
- Filet van kalfsrug met groentengratin, boontjes en champignonsaus..........€ 28/p.pers.
- Kalkoengebraad met groentjes en champignonsaus..........€ 24/p.pers.
- Eendenborst met wortelcreme, boontjes en kroketjes ..........€ 24/p.pers.
- Chateaubriand..........€ 26.00/p.pers.
- Lamskroon met groentekrans, jus met rozemarijn en kroketjes ..........€ 28/p.pers.
- Confit de canard met ratatouille en ovenpatatjes..........€ 24/p.pers.
7. Hoofdschotel Wild
Tijdens seizoen
- Hazenrug met wild garnituur en kroketjes 26/p.pers.
- Filet van hert met witloof, spruitjes, champignons en wildsaus 28/p.pers.
- Fazant met witloof, spruitjes, wildsaus en kroketjes 28/p.pers
- Stoverij van everzwijn met wintergroenten 24/p.pers