Feestmenu

1. Koude Start

  • Garnaalcocktail..........€ 16/p.pers.
  • Rivierkreeftjes met frisse groentjes en avocado € 14/p.pers.       
  • Gemarineerde zalm met dille, slaatje en dressing..........€ 14/p.pers.
  • Vitello Tonato..........€ 14/p.pers.
  • Klassiek rundscarpaccio met parmazaan..........€ 14/p.pers.
  • Carpaccio van tonijn met sesam en wasabi dressing..........€ 16/p.pers.

2. Soepen

  • Tomatensoep met ballekes..........€ 6/p.pers.
  • Aspergeroomsoep met garnituur (seizoen)..........€ 6/p.pers.
  • Preisoep met croutons..........€ 6/p.pers.
  • Groentenbouillon met garnituur..........€ 6/p.pers.
  • Champignonroom soep..........€ 6/p.pers.
  • Kreeftensoep met garnaaltjes..........€ 10/p.pers.
  • Consommé ..........€ 8/p.pers.

3. Warm Onthaal

  • Asperges vlaams/ gerookte zalm met mousseline (seizoen) ..........€ 14p.pers.
  • Tongscharrolletjes in wittewijnsaus met grijze garnaal, tomatenblokjes en champignons ..........€ 16/p.pers.
  • kabeljauw met spinazie en blanke botersaus..........€ 16/p.pers.
  • Gamba's met slaatje en dipsaus..........€ 16/p.pers.
  • Scampi met een getomateerd roomsausje..........€ 14/p.pers

4. Verfrissende Sorbets

  • Fruitsorbets van citroen, aardbeien, passievruchten, meloen,... ..........€ 5/p.pers.

Aangezien wij al onze producten zelf voor u bereiden, maken wij de sorbets die u wenst, van de vruchten of de drank die u verkiest.

5. Hoofdschotel Vis

  • Kabeljauw in preiroomsaus..........€ 22/p.pers.
  • Zalmfilet dillesaus..........€ 22/p.pers.
  • Tongfilet op Normandische wijze..........€ 28/p.pers.

6. Hoofdschotel Vlees

  • Gebraad en rosbief met groentegarnituur en vleesjus..........€ 24/p.pers.
  • Varkenshaasje met groentjes en stroganoff..........€ 24/p.pers.
  • Filet van kalfsrug met groentengratin, boontjes en champignonsaus..........€ 28/p.pers.
  • Kalkoengebraad met groentjes en champignonsaus..........€ 24/p.pers.
  • Eendenborst met wortelcreme, boontjes en kroketjes ..........€ 24/p.pers.
  • Chateaubriand..........€ 26.00/p.pers.
  • Lamskroon met groentekrans, jus met rozemarijn en kroketjes ..........€ 28/p.pers.
  • Confit de canard met ratatouille en ovenpatatjes..........€ 24/p.pers.

7. Hoofdschotel Wild

Tijdens seizoen

  • Hazenrug met wild garnituur en kroketjes           26/p.pers.
  • Filet van hert met witloof, spruitjes, champignons en wildsaus            28/p.pers.
  • Fazant met witloof, spruitjes, wildsaus en kroketjes        28/p.pers
  • Stoverij van everzwijn met wintergroenten                        24/p.pers